Finest Call

Vertrouwd achter elke bar

De afgelopen 20+ jaar heeft Finest Call onvermoeibaar gewerkt om een lijn premium cocktailmixers te creëren waarop iedereen kan vertrouwen.

Van de tienduizenden bars en restaurants die onze producten in voorraad hebben, tot de honderdduizenden barmannen en mixologen die mixdrankjes serveren en uiteindelijk miljoenen klanten die ervan genieten, Finest Call is een wereldwijd hoofdbestanddeel geworden en een belangrijk onderdeel van de huidige cocktail landschap.

 

De beste ingrediënten

Om de beste cocktailmixers te maken, beginnen we met de beste ingrediënten. We hebben de hele wereld afgezocht om alleen de meest gerenommeerde fruitsoorten te identificeren en te selecteren.

Door alleen de beste variëteiten te gebruiken, kunnen we elke keer een onovertroffen cocktailervaring garanderen met perfecte consistentie in elke batch. Maar het is niet alleen het soort fruit dat onze producten het beste maakt, het is ook wanneer dat fruit wordt geoogst.

Onze technische afdeling heeft voor elk fruit dat we gebruiken de optimale oogsttijd geïdentificeerd, zodat deze perfecte rijpheid zich vertaalt in een onovertroffen smaak in elke fles.