POS

Point Of Sale materiaal

Wij begrijpen dat het in het begin lastig kan zijn om te bedenken hoe u onze slush kunt verkopen aan uw klanten. Daarom bieden wij POS materiaal aan om het gemakkelijker en leuker te maken. U kunt bij ons onder andere menukaarten, potjes en andere materialen aanvragen en afnemen. 

Menukaarten

De menukaarten bestaan uit 4 pagina’s in A5-formaat. U heeft zelf de keuze welke dranken u op de menukaarten wil hebben. Het logo van uw horecagelegenheid is terug te zien op de voorzijde van het menu. De menukaarten zijn van hoogwaardig materiaal en worden gedrukt op PVC. Hierdoor zijn ze gemakkelijk schoon te houden. 

Interesse? Vraag uw gepersonaliseerde menukaart aan.


  MixdrankenCocktailsBier en wijnAlcoholische drankenKoffieDiverse dranken


  FrisdrankFruitmixMocktailsDranken (alcoholvrij)KoffieDiversenBier en wijn (alcoholvrij)


  "Take a way Frappé" Cups

  In de “Take a way Frappé” Cups zitten de ingrediënten voor twee Frappés die u in één keer in een shakebeker kunt gooien. Vervolgens gebruikt u de “Take a way Frappé” cup om twee eenheden koude opschuimmelk in de shakebeker toe te voegen. Even shaken, Frostini in een Latte Macchiato glas tappen tot aan de tweede letter T en de geshakete frappé boven op de Frostini gieten. En u bent ready to serve!

  Interesse? Vraag uw Cups aan.

   Machine in je eigen huisstijl

   Het mogelijk om een machine af te nemen die we geheel aan de huisstijl van uw horecaonderneming kunnen stijlen. De machine past op die manier goed binnen uw interieur.

   We hebben inmiddels voor diverse horeca ondernemingen gedaan. een voorbeeld ziet u hiernaast.

   U kunt uw wensen in het formulier hieronder kenbaar maken en het formulier verzenden, het komt automatisch op de afdeling terecht die dan een passende offerte voor u maakt. Na akkoord kunt u uw gepersonaliseerde machine binnen 14 dagen tegemoetzien.

   Interesse? Vraag uw gepersonaliseerde machine aan.


    ——


    ——–