Praliné Frappé

Praliné Frappé

Proef de romige smaak van de Frappé met een vleugje chocolade en hazelnoot. Geef je klanten een speciaal gevoel met deze overheerlijke Frappé. Hij is zeker goud waard!

Benodigdheden

• Silky Frappé glas

Ingrediënten

• 1 beker Silky Frappé
• Friesche Vlag opschuimmelk tot de streep
• 2 pompjes MONIN Praliné siroop
• Frostini tot de rand

Garnituur

• Praliné Bonbon (Ferrero Rocher)
• Gouden chocolade bolletjes
• Chocoladesaus
• Hazelnoot stukjes

Instructie

1. Doe de deksel van de beker en maak het lipje tot 1/3 van de beker los.
2. Doe de opschuimmelk en het siroop in de beker.
3. Doe de deksel op de beker en schud de mix goed door elkaar, zodat er een schuimige massa ontstaat.
4. Maak de deksel weer los en haal volledig het lipje van de beker.
5. Tap de Frostini in het glas en schenk daar de mix bij.
6. Garneer het glas en serveer het uit.

Instructie

×

Datum: 01/01/2021

Auteur: Silky Frappé